Anlık Bildirim

Kayıp AirPod'unuzu bulmanıza yardımcı olacak uygulama çıktı (Güncellendi: Apple uygulamayı kaldırdı!)

Finder for AirPods isimli uygulama, Apple'ın yeni kablosuz kulaklığı olan AirPods'lardan birini kaybetmeniz durumunda bulmanıza yardımcı olarak 69 dolarınızı kurtarabiliyor.
iOS App Store'da kayıp AirPod'unuzu bulmanıza yardımcı olacak "Finder for AirPods" adlı bir uygulama var. Finder for AirPods uygulaması kayıp AirPod'tan ne kadar uzakta olduğunuzu göstermek için iPhone'unuzu ve kayıp AirPod'un Bluetooth bağlantısını kullanıyor.
Önce hangi AirPod'un kayıp olduğunu seçmeniz ve daha sonra sahip olduğunuz AirPod'u şarj kutusuna yerleştirmeniz gerekiyor. Uygulama daha sonra, iPhone'unuz ile kayıp AirPod arasındaki Bluetooth sinyal gücünü gösterecek. Böylece AirPod'la aranızdaki mesafeyi görebileceksiniz.
Yakınlaştıkça, gösterge çizgisi daha da kalınlaşacak ve AirPod'u nerede bulacağınıza dair fikir edinebileceksiniz. AirPods'un kablosuz menzili için resmi bilgi yok ancak Bluetooth ses için menzil aralığı 914 cm. civarında. MacRumors tarafından yapılan testlerde Finder for Airpods uygulamasının  nispeten başarılı olduğu ifade ediliyor. Ancak tamamen mükemmel sonuç vermemiş. Birincisi uygulama, çok katlı bir binada kayıp AirPod'u bulmakta zorlanmış ve hangi katta olduğunu tespit edememiş.
Bir diğer sorun ise, eksik olan AirPod'un uygulamayla birlikte bulunması için açık olması gerektiği. AirPods'un şarj kutusunun dışındayken yalnızca 5 saatlik bir pil ömrü olduğu için bu sorun olabilir. Beş saatten fazla bir süre kaybettiyseniz kayıp AirPod'u iyi şekilde aramak zorunda kalabilir ve sonuç olarak yenisi için 69 dolar harcamanız gerekebilir.
Bu dezavantajlara rağmen, şimdiye kadar uygulamayı inceleyen kullanıcılar genel olarak olumlu değerlendirmeler yapmış ve ortalama 4.5 yıldız vermişler. Uygulamanın ücreti 3.99 dolar ancak AirPod'larınızı kaybettiğiniz her zaman kullanabilirsiniz ve 69 dolarınızı kurtarabilir.
iTunes App Store: Finder for AirPods (3.99$)
GÜNCELLEME: Kayıp AirPod'ları bulmanıza yardımcı olan Finder for AirPods isimli uygulama, Apple tarafından kısa bir süre önce iTunes App Store üzerinden kaldırıldı. Bildiğiniz üzere AirPod'lardan birini kaybederseniz 69 dolar ödeyerek yenisini satın alabiliyorsunuz. Bu durum ister istemez akıllara Apple'ın kulaklığı bulmanız yerine size yenisini satmak istediğini getiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16638 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, kablosuz kulaklık ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim