Anlık Bildirim

İptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'nin en iyi telefonu OnePlus 7T Pro seçildi

Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'nin en iyi akıllı telefonu açıklandı. OnePlus kurucusu ve CEO'su Pete Lau bu cihazın OnePlus 7T Pro olduğunu duyurdu.

İptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'nin en iyi telefonu OnePlus 7T Pro seçildi Tam Boyutta Gör

Yirmiden fazla şirketin Koronavirüs salgını nedeniyle Mobil Dünya Kongresi'ne katlmayacağını açıkladıktan sonra GSMA, MWC 2020'nin iptal edildiğini duyurmak zorunda kalmıştı.

Teknolojik açıdan mükemmel olarak değerlendirildi

Ancak, Mobil Dünya Kongresi 2020 iptal edilmesine rağmen, en iyi cihazları ödüllendirmek için planlanan etkinlikler daha önce duyurulduğu gibi gerçekleştirildi. OnePlus kurucusu ve CEO'su Pete Lau, OnePlus 7T Pro'nun iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'den “En İyi Akıllı Telefon” ödülünü aldığını resmen açıkladı.

İptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'nin en iyi telefonu OnePlus 7T Pro seçildi Tam Boyutta Gör

Jüri üyelerinin seçtiği finalistler arasında iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy Fold ve Huawei P30 Pro vardı, ancak ödül OnePlus 7T Pro'ya verildi. Bir GSMA yöntecisi ise konuyla ilgili olarak: "Sınıfının önde gelen işlemci hızı, hızlı şarj süresi ve mükemmel yazılımı ile teknoloji olarak neredeyse eşsiz." açıklamasını yaparken, geçtiğimiz yıl bu ödülü Huawei Mate 20 Pro'nun aldığını da belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim