Anlık Bildirim

iQOO Neo6 SE'nin batarya kapasitesi doğrulandı

iQOO'nun 6 Mayıs'ta tanıtacağı yeni modeli iQOO Neo6 SE'nin bataryası bugün doğrulandı. İşte iQOO'nun Snapdragon 870'li modeli iQOO Neo6 SE'nin pili ve hızlı şarj detayları.

iQOO Neo6 SE'nin pil özellikleri doğrulandı Tam Boyutta Gör

iQOO'nun yakında piyasaya süreceği yeni modeli iQOO Neo6 SE bugün bir açıklama ile karşımıza çıktı. iQOO Neo6 SE'nin pili ve hızlı şarj detayları bugün açıklandı. Gelin iQOO Neo6 SE'nin detaylarına göz atalım.

[bkzdh=]

iQOO Neo6 SE 80W hızlı şarj desteği ile geliyor

6 Mayıs'ta resmi olarak tanıtılacak olan iQOO Neo6 SE, bugün batarya özellikleri ile karşımıza çıktı. Yapılan açıklama ile birlikte 4700mAh'lik bir pil ile geleceği doğrulanan cihaz, günümüzdeki birçok cihazla benzer kapasiteye sahip bir batarya taşıyacak.

iQOO Neo6 SE'nin pil özellikleri doğrulandı

Bu batarya için 80W hızlı şarj desteği de sunacak olan cihaz, rakiplerine göre daha hızlı şarj olacak. Açıklamalara göre 30 dakikada %100'e şarj oranına ulaşan bu pil, 26°C ortam sıcaklığında şarj sürenizin düşeceğini de iddia ediyor. Son olarak yine açıklamalara göre Snapdragon 870 yonga seti ile gelecek olan cihaz, depolama tarafında ise 256GB UFS 3.1 diske sahip olacak. iQOO Neo6 SE'nin diğer detayları ise 6 Mayıs'taki etkinlikte ortaya çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim