Anlık Bildirim

İş istasyonlarına yönelik Alder Lake-S işlemcilerinin çıkış dönemi ortaya çıktı

Son dönemde ertelenen planlarla bilinen Intel’in iş istasyonlarına yönelik işlemci yol haritası paylaşıldı. Plana göre iş istasyonlarında kullanılacak Alder Lake-S işlemcileri yakın olabilir.

İş istasyonlarına yönelik Alder Lake-S işlemcilerinin çıkış dönemi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

 Intel’in paylaşılan iş istasyonu segmenti yol haritası firmanın planlarına ışık tutuyor. Bununla birlikte tablonun eski olabileceği üzerinde duruluyor.

Alder Lake-S'in çıkış penceresi

Son paylaşılan tabloya göre iş istasyonlarına güç verecek Alder Lake-S işlemcileri bu yılın 3. çeyreğinde piyasaya sürülecek. Buna karşın tabloda Rocket Lake-S’in 2020 yılının başları için planlanmış olması görselin eski olabileceğini akla getiriyor.

Diğer taraftan LGA 1700 soketiyle birlikte 20 PCIe kanalı ve 35-125 arası TDP değerleri Alder Lake-S'in satır başları olarak listelenmiş.

Tabloya göre son kullanıcı odaklı Rocket Lake-S işlemcileri ise 8+8 konfigürasyonlu modelle birlikte yılın 3. çeyreğinde bizlerle olacak. Küçük çekirdeklerin bulunmayacağı 6+0 işlemci ise bir sonraki çeyreğin başlarına konumlandırılmış. Yol haritasının değişip değişmediğini zaman gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim