Anlık Bildirim

Işın izleme destekli Control, GeForce Now kütüphanesine eklendi

Activision Blizzard ve Bethesda gibi yayıncıların oyunlarını çekmesinin ardından kan kaybeden GeForce Now, Epic'in desteğiyle kütüphanesini zenginleştiriyor. Platforma en son Control de eklendi.

Işın izleme destekli Control, GeForce Now kütüphanesine eklendi Tam Boyutta Gör

Bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now, platforma gelen yeni oyunlarla kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde platforma olan desteğini gündeme getiren Epic, GeForce Now hizmeti için “diğerlerinin izlediği yolu takip etmeyeceğiz.” Demiş ve yeni oyunlarla kütüphaneye katkı sağlayacaklarını duyurmuştu.

Bu kapsamda platforma Remedy Entertainment ve 505 Games'in elinden çıkan Control de eklendi. Birçok oyun yazarının yılın oyunu olduğunu düşündüğü Control, doğaüstü olayların konu edildiği bir aksiyon oyunu. Üçüncü şahıs kamerasından oynanan oyunun teknik anlamda en büyük artısı ise muhteşem ışın izleme efektleri. Dün itibariyle ilk DLC paketini de alan oyun, NVIDIA RTX kartı olmayıp da GeForce Now Founders paketine üye olan kullanıcıların kesinlikle denemesi gereken bir yapım.

Işın izleme destekli Control, GeForce Now kütüphanesine eklendi Tam Boyutta Gör

Platforma eklenen diğer oyunlar ise Arma 2: Operation Arrowhead, Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Dungeons 3, Headsnatchers, IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Jagged Alliance 2 - Wildfire ve The Guild 3 isimli yapımlar. NVIDIA yaptığı açıklamada her Perşembe yeni oyunların kütüphaneye ekleneceği bilgisini de paylaşmış.

Activision Blizzard ve Bethesda gibi yayıncıların oyunlarını çekmesinin ardından kan kaybeden GeForce Now, Control gibi kaliteli yapımlarla üye kitlesini şüphesiz daha da artıracaktır. Ancak içeriğin hazırlandığı sırada platformun Founders seçeneğine ait kapasitenin dolmuş olmasından dolayı artık üye almadığı hatırlatmamız gerek.

Işın izleme destekli Control, GeForce Now kütüphanesine eklendi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim