Anlık Bildirim

İstenilen ses efektini üretebilen yapay zeka sistemi geliştirildi

Yapay zeka teknolojilerinde söz sahibi olan ElevenLabs, sadece komutlara dayalı olarak patlamalar, kırılmalar veya diğer ses efektlerini yapabilen bir yapay zeka sistemi geliştirdi.
İstenilen ses efektini üretebilen yapay zeka sistemi geliştirildi Tam Boyutta Gör
Yapay zeka teknolojilerini yakından takip edenler için ElevenLabs, daha çok ses klonlayabilen yapay zeka araçlarıyla tanınıyor. Firmanın bu araçları sanatçıların seslerinin farklı müziklerde kullanılmasıyla bir süredir hayatımızda bulunuyor. Ancak ElevenLabs’in yeni aracı bu sefer komutlara dayalı olarak ses efektleri üretebilecek. Bu da çeşitli içeriklerde geniş bir kullanımın kapısını açabilir.

Ses efektlerine de yapay zeka geldi

İstenilen ses efektini üretebilen yapay zeka sistemi geliştirildi Tam Boyutta Gör
ElevenLabs’in yeni “Sound Effects AI” aracıyla podcast'ler, filmler veya oyunlar için ses efektleri üretilebilecek. Bu araç, isteme bağlı olarak 22 saniyeye kadar ses klipleri üretebiliyor ve indirilebilir olarak dört klip oluşturuyor. Firma, bir kütüphane oluşturmak ve modelini ses klipleri üzerinde eğitmek için Shutterstock ile birlikte çalıştığının da altını çiziyor.

Bununla birlikte firmanın yeni Sound Effects aracının kullanımının da ücretsiz olduğunu belirtelim. Ücretsiz kullanıcıların klipleri kullanmak için ElevenLabs'a atıfta bulunması gerekirken ücretli kullanıcılar bu çıktıları ticari lisans ile birlikte kullanabilirler. Bununla birlikte ücretsiz kullanıcılar için ayda 10.000 karakter sınırı da bulunuyor. Buradaki bağlantı üzerinden aracı deneyebilirsiniz. 

[youtube=https://x.com/elevenlabsio/status/1796567547787227515]

Ses efektleri YouTube videolarından canlı yayınlara, filmlerde sosyal medya paylaşımlarına kadar her alanda kullanılıyor. Halihazırda film yapımcıları ve video oyun geliştiricileri için piyasada ses efekti klipleri içeren çok sayıda kütüphane bulunuyor olsa da bunların çoğu ucuz değil. İkinci bir sorun ise istediğinizi sesi bulmak bu kütüphanelerde zor. ElevenLabs ise bunu daha uygun fiyatlarla size sunuyor. Fiyatın yanında ses efektleri yapacağınız isteme göre de detaylandırılabiliyor, bu da bir nevi özgünlük katıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim