Anlık Bildirim

İsviçre merkezli bankadan kripto para hamlesi

İsviçre‘nin en büyük perakende bankalarından birisi olarak gösterilen PostFinance, düzenlemeler dahilinde kripto hizmeti sunmak amacıyla Sygnum ile ortak hareket edeceğini duyurdu. 
İsviçre merkezli bankadan kripto para hamlesi Tam Boyutta Gör
İsviçre bankası PostFinance, kripto ticareti ve kripto saklama hizmeti sunacak. PostFinance tarafından yapılan açıklamada kripto varlık hizmeti sunmak için yerel kripto bankası Sygnum ile ortaklığa gidildiği bildirildi.

Ortaklık kapsamında müşterilerin Bitcoin, Ethereum ve başlıca kripto paraların ticareti ve saklanmasına olanak tanınacak. Böylece kripto hizmetleri, Sygnum’un bankalara uygun kurumsal işletmeler arası teklifi aracılığıyla sağlanacak. 

Sygnum, bankalara dijital ürün pazarına giriş imkanı sunmasıyla ön plana çıkıyor. Sygnum’un desteklediği B2B ağı, 15’ten fazla ortak bankayı bünyesinde barındırıyor. 

PostFinance Baş Yatırım Yetkilisi Philipp Merkt, PostFinance’in kriptoya geçişinin müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirdini açıkladı. Merkt, şirketin kripto alanına girmesinin gelen talepler neticesinde gerçekleştiğini aktardı. Merkt, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

“Dijital varlıklar, finans dünyasının ayrılmaz bir parçası haline geldi ve müşterilerimiz, güvenilir ana bankaları olan PostFinance’ta bu pazara erişmek istiyor”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim