Anlık Bildirim

Sevilen oyun Warframe’in mobil versiyonu geliyor

TennoCon 2021 sırasında Digital Extremes, Warframe’in mobil versiyonunun geliştirme aşamasında olduğunu duyurdu. Çapraz platform desteği ile gelen oyuna bir göz atalım...

Sevilen oyun Warframe’in mobil versiyonu geliyor Tam Boyutta Gör

İster inanın ister inanmayın ama gerçekten Warframe mobil platformlarda yerini alacak. Oyunun mobil sürümünün, son TennoCon esnasında zaten mobil cihazlarda çalışır halde olduğu söylendi. Sadece mobil platformlara yayınlanmasının beklendiği dile getirildi. Platformlar arası çapraz oynanabilirlik ve çapraz kaydetme özelliklerinin de olacağı vurgulandı.

Warframe, Digital Extremes tarafından geliştirilen çok oyunculu bir FPS oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Oyun ilk olarak 2013’te PC kullanıcıları için piyasaya sürülmüştü. Sonraki yıllarda PS, Xbox ve Switch platformlarına da yayınlandı.

Warframe’in mobil platformlara gelişi hayranları için büyük sürpriz oldu. Çünkü bu konu hakkında hiçbir sızıntı veya söylenti medyada yer almamıştı. TennoCon 2021 sunumunda Warframe’in mobil oynanış videosu tanıtıldı ve incelendi. Sunumdaki mobil oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Maalesef sunumda, mobil versiyonun geliştiriliyor olması dışında başka bir ayrıntı açıklanmadı. Ancak kesin söylenecek bir şey varsa oda çapraz platform desteği üst düzey senkronizasyon ile harika görünüyor. Oyuncular herhangi bir kısıtlama yaşamadan farklı platformlarda birbirleriyle oynama seçeceğine sahip olacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim