Anlık Bildirim

Assassin's Creed yapımcısının PS5 özel oyunu, live-service bir oyun olacak

Geçtiğimiz aylarda Assassin's Creed'in yapımcısı Jade Reymond'ın yeni bir oyun stüdyosu kurduğu ve PlayStation 5 için özel oyun geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Bu oyun live-service türünde olacak.

Jade Reymond'ın yeni oyunu live-service olacak Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Sony, birçok birinci parti stüdyolara sahip olduğu gibi bazı üçüncü parti geliştiricilerle de özel oalrak çalışıyor ve PlayStation için özel oyun geliştiriyorlar. Bu stüdyoların arasına da geçtiğimiz aylarda Ubisoft'un popüler oyun serisi Assassin's Creed'in yapımcısı Jade Reymond'ın stüdyosu katılmıştı.

Haven Studios'un Yeni Oyunu Live-Service

Geçtiğimiz aylarda Jade Reymond, Haven Entertainment Studios isimli bir stüdyo kurmuştu. Hatta stüdyonun ilk projesinin de PlayStation 5 için özel bir oyun olduğu açıklanmıştı. Şimdi de oyunun türü belli oldu diyebiliriz. İtalyan web sitesi Multiplayer.IT'e göre bu yeni PS5 özel oyunu live-service bir oyun olacak. Yani Destiny ve Apex Legends gibi diyebiliriz.

Ne yazık ki proje ile ilgili daha fazla bilgi şimdilik bulunmuyor. Oyunun geliştirmesine daha yeni başladıkları için uzun bir süre daha yeni detay öğrenemeyeceğiz gibi duruyor. 

Haven'ın kurulmasından birkaç ay sonra altı farklı Stadia çalışanı, Google'dan ayrılarak Jade Reymond'ın Haven Entertainment Studios'a katılmıştı. Katılan isimler arasında Sébastien Puel gibi önemli isimler bulunuyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim