Anlık Bildirim

John Cena'nın başrolünde olduğu The Suicide Squad'ın spin-off dizisi Peacemaker'ın çekimleri başlamak üzere

Suicide Squad'ın olumsuz eleştirilere maruz kalmasının sonucunda seriyi farklı karakterler ile tekrar başlatacak olan The Sucide Squad filminin spin-off dizisi Peacemaker'ın çekimleri başlamak üzere.

John Cena'nın başrolünde olduğu The Suicide Squad'ın spin-off dizisi Peacemaker'ın çekimleri başlamak üzere Tam Boyutta Gör

DC evreninin önemli çizgi roman serilerinden biri olan Suicide Squad'ın ilk filmi 2016 yılında yayınlanmıştı ancak ne yazık ki pek sevilen bir film olmamıştı. Şu sıralar da ikinci film için çalışmalar devam ediyor ancak ikinci film direkt olarak bir devam filmi olmayacak. Neredeyse tüm karakterleri değişmiş bir ekip karşımıza çıkacak ve seriyi yeniden başlatacak.

Bu yeni karakterlerden biri de John Cena'nın canlandırdığı Peacemaker karakteri. Filmin yönetmenliğini yapan James Gunn da geçtiğimiz aylarda Peacemaker karakteri için spin-off bir dizi duyurmuştu. Şimdi de çekimlerin 2021 Ocak ayında Kanada'da başlayacağını açıkladı. Hatta James Gunn'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma göre Xbox, kendisine oldukça güzel bir hediye de göndermiş. Dizinin çekimleri başlamadan önceki iki haftalık zorunlu karantinadaki vaktini nasıl geçireceğini de öğrenmiş olduk bu şekilde.

Peacemaker dizisinin ana odağı sizlerin de anlayabilecği gibi Peacemaker karakteri ancak dizide diğer Suicide Squad karakterlerinin de görünmesi bekleniyor. Yayın tarihi ve diğer oyuncuları henüz belli olmayan dizi 8 bölümden oluşacak ve HBO Max'te yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim