Anlık Bildirim

Uniswap kurucusunun banka hesabına JPMorgan'dan müdahale!

Uniswap kurucusu Hayden Adams, JPMorgan hesabının hiçbir bilgi vermeden kapatıldığını söyledi. Hayden Adams'ın iddialarına ilişkin detaylar haberimizde.         

JPMorgan'dan Uniswap kurucusunun banka hesabına müdahale! Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasasını yakından izleyen sektörlerden biri de bankacılık sektörü. Bu sektördeki birçok önemli kuruluş, zaman zaman kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yapıyor. Açıklamalarıyla gündeme gelen bankalardan JPMorgan bu kez farklı bir şekilde gündeme geldi Uniswap kurucusu Hayden Adams’a göre JPMorgan, Adams’ın banka hesaplarını hiçbir bilgi vermeden kapattı.

Uniswap Kurucusu Hayden Adams’tan JPMorgan İddiası

Zaman zaman köklü bankacılık kuruluşlarının, yeni nesil kripto paraların ayağını kaydırmak istediği konuşuluyor. Uniswap kurucusu Hayden Adams da başına gelen son olayın buna bir örnek olduğu görüşünde.

Twitter üzerinden takipçilerini bilgilendiren Adams, JPMorgan’ın banka hesaplarını hiçbir bilgi vermeden kapattığını söyledi. Adams’ın tweetinde şu sözlere yer veriliyor:esaplarını kapattı. Adams yaptığı paylaşımda gerçekleştirilen işlem ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Sadece kripto endüstrisinde çalıştıkları için benzer şekilde hedeflenen birçok kişi ve şirket tanıyorum. Bunu kişiselleştirdiğiniz için teşekkürler”

Daha önce Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) Komiseri Brian Quintenz, bankaların kullanıcıların hesaplarını kapatma konusuyla ilgili şunları söylemişti:

“Denetçi bir bankaya belirli bir müşterinin çok riskli olduğunu söylerse ve banka bu ilişkiyi sona erdirirse; bankanın, sözleşmeye göre, müşteriye nedenini söylemesi engellenir”

Son olarak Adams’a Chase Destek hesabından da yanıt geldiğini söyleyelim. Hesap, bu durum için Adams’ın destek mesajlaşma sisteminin kullanabileceğini söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim