Anlık Bildirim

Kanadalı emlak şirketinden kripto para adımı

Birçok şirket, kripto para birimlerini ödemelerde kabul etmeye başladı. Bu kez Kanadalı gayrimenkul şirketi Ray Junior Courtemanche, ödemelerde kripto paraları kabul edeceğini açıkladı.

Kanadalı emlak şirketi Courtemanche, kripto para kabul edecek Tam Boyutta Gör

Kripto para birimleri birçok alanda kullanılmaya başlandı. Son olarak Kanadalı emlak şirketi Ray Junior Courtemanche kripto para ödemelerini kabul edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre şirket, artan talep üzerine işlemler için kripto para birimlerini kabul edecek. 

Böylece Courtemanche, kripto ödemelerini entegre ettiği için artık Bitcoin ile Kanada’da bir apartman dairesi satın satabilecek.

Bunun yanında Courtemanche, kripto para birimlerini bir ödeme seçeneği olarak entegre etmenin doğru zamanının geldiğinin de altını çizdi.

Courtemanche konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıldı:

“Giderek daha fazla insan kripto para birimine yöneliyor. Ben sadece kriptoyu kabul edebilmek için basit ve etkili bir yol bekliyordum”

Ayrıca Courtemanche, kripto ödemelerinin güvenli ve güvenilir işlemler gibi avantajlardan bahsederek geleneksel ödeme seçeneklerine kıyasla ek avantajlar sağladığını da vurguladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim