Anlık Bildirim

Karanlık zindanları keşfettiğiniz bulmaca macera oyunu Tomb Toad, yarın iOS ve Android için çıkacak

Karanlık zindanlarda keşif yaptığınız, bulmaca çözdüğünüz ve maceraya çıktığınız oyun Tomb Toad, yarın iOS ve Android cihazlarda çıkışını yapacak. Oyun ön siparişe açılmış durumda.

Karanlık zindanları keşfettiğiniz bulmaca macera oyunu Tomb Toad, yarın iOS ve Android için çıkacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini bağımsız oyun geliştiricisi David Donze'nin yaptığı, bulmaca macera oyunu Tomb Toad'un çıkış tarihi açıklandı ve ayrıca bir fragman paylaşıldı. 

Karanlık zindanlarda gezdiğiniz bulmaca çözdüğünüz ve yer yer aksiyona girdiğiniz Tomb Toad, hem grafikleri ile hem de müzikleri ile retro tarzında bir oyun. Oyunda 100'ün üzerinde farklı bölüm var ve ayrıca bölüm düzenleme modu da bulunuyor. Yani 100'ün üzerinde bölüm yeterli gelmediyse kendi bölümünüzü de yaratabilirsiniz.

Tomb Toad, yarın yani 18 Kasım Çarşamba günü iOS cihazlar için çıkışını yapacak. Oyun şuan da 27,99 TL'ye ön siparişe açık durumda. Oyunu iOS cihazlara yükleyebilmek için 119.5 MB'lık boş bir yere ihtiyacınız var. Ayrıca iOS 9.0 veya üzeri bir sürüm kullanıyor olmanız lazım. App Store mağazasına buradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak oyun Android için de yayınlanacak ancak hala mağaza sayfası açılmadı. Bu yüzden fiyatı ve gereksinimleri gibi detaylar bilinmiyor. Oyun için paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim