Anlık Bildirim

Karsan'ın elektrikli minibüsleri Romanya'da hizmete başladı

Karsan'ın Romanya'ya sattığı 10 adet Jest Electric, Suceava kentinde hizmete başladı. Karsan ayrıca sözleşmede opsiyon olarak bulunan 7 adet Jest Electric için de sipariş aldı.

Karsan'ın elektrikli minibüsleri Romanya'da hizmete başladı Tam Boyutta Gör

Geliştirdiği inovatif araçlarla toplu taşıma sistemlerine yönelik çözümler sunan Karsan, elektrikli ürün gamıyla Avrupa kentlerinin ulaşımına katkı sağlamaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Romanya'nın Suceava kenti için düzenlenen elektrikli minibüs ihalesini kazanan Karsan, bu kapsamda 10 adet Jest Electric aracını kente teslim etti.

Karsan, hizmet vermeye başlayan araçlara ek olarak, ihale sözleşmesinde opsiyonel olarak yer alan 7 adet Jest Electric için de sipariş aldı. Bu araçlar da 2021'in ilk çeyreğinde kent belediyesine teslim edilecek.

Karsan'ın Romanya distribütörü Anadolu Automobil Rom tarafından gerçekleşen teslimatla Jest Electric'lerin Romanya Suceava Belediyesi'nde kullanımına başlanacak. Romanya’nın farklı şehirlerinde yollarda olan ve Suceava'da halihazırda 5 adet Jest Electric aracı ile hizmet veren Karsan, filosunu 15 adete yükseltti.

Karsan ve BMW iş birliğiyle geliştirilen Jest Electric'te 170 HP güç ve 290 Nm tork üreten BMW üretimi elektrikli motor ve yine BMW üretimi 44 ve 88 kWh batarya seçenekleri bulunuyor. 210 km'ye kadar menzil sunan Jest Electric'in bataryaları enerji geri kazanımı sağlayan rejeneratif fren sistemi sayesinde yüzde 25 oranında kendi kendini şarj edebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11844 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
karsan, elektrikli minibüs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim