Anlık Bildirim

Kıvanç Tatlıtuğ'un konuk olduğu Netflix dizisi Into The Night'tan ilk video geldi

İlk sezonunda Mehmet Kurtuluş'un rol aldığı Netflix'in yabancı dizisi Into The Night'ın ikinci sezonunda Kıvanç tatlıtuğ bulunacak. Geçtiğimiz saatlerde de diziden ilk video geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ'lu Netflix dizisi Into The Night'tan video geldi Tam Boyutta Gör

İlk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanan Netflix dizisi Into The Night'ın ikinci sezonundan geçtiğimiz saatlerde ilk video geldi. 

İlk sezonu ile büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve özellikle ülkemizde sevilen Into The Night'ın ilk sezonunda bildiğiniz üzere başrollerden birisi Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş'tu. İkinci sezonda ise konuk oyuncu olarak bir başka başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'u göreceğiz. Ne yazık ki paylaşılan videoda Kıvanç Tatlıtuğ'u göremiyoruz.

Dizinin ikinci sezonu 8 Eylül'de Netflix üzerinden yayınlanacak. Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: Anton Kouzemin, Coen Bril, Joe Manjón, Émilie Caen, Borys Szyc, Dennis Mojen, Javier Godino ve Marie-Josée Croze. Bahsi geçen videoyu ve ikinci sezon hikaye detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Into The Night 2. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Haberin Devamı İlk Sezondan Spoiler İçeriyor

Birinci sezonun sonunda 21 numaralı uçuşun yolcuları sonunda Bulgaristan'da yer alan, Sovyet yapımı eski bir askerî sığınakta güneşin ölümcül etkilerinden kaçmayı başarmıştı. Ancak bu kısa mola, bir kazanın yiyecek depolarını kısmen mahvetmesiyle umduklarından daha çabuk biter. Aniden yer üstüne çıkmak zorunda bırakılan yolcular, hayatta kalabilmek için Norveç'teki Küresel Tohum Deposuna doğru umutsuz bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır. Ancak bu depoya ulaşmayı hedefleyen başkaları da vardır. Grup, daha büyük bir amaç uğruna birbirinden ayrılmak zorunda kalacak, onları ağırlayan askerlerle iyi geçinmeye çalışacak ve zamana karşı verdikleri yarışta çeşitli fedakârlıklarda bulunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim