Anlık Bildirim

Banyonuzu sesli komutla hazırlayın

Mutfakta yemek ile uğraşırken bir yandan küvetinizin hazırlanmasını istiyorsanız Kohler PerfectFill akıllı banyo teknolojisi sayesinde sadece bir sesli komut vermeniz yeterli olacak.

Kohler PerfectFill Tam Boyutta Gör

Akıllı sistemler bugün hayatımızın her alanına girmiş durumda. Sıradan sistemlerde dahi evin ışıklarını otomatik olarak kontrol etme mevcut. Üreticiler artık işi daha da ileriye taşımak istiyor. Otomatik banyo bunlardan birisi. 

Kohler PerfectFill neler sunuyor?

Kohler tarafından bir süredir geliştirilen PerfectFill teknolojisi dijital kontrol sistemleri ile banyonuzu sadece sesli komut ile hazırlamanızı sağlıyor. Bir drenaj sistemi ve dijital vanadan oluşan mekanizma kullanıcının küvetini istediği su sıcaklığı ile doluluk seviyesine getirmesini sağlıyor. 

Kohler Konnect uygulaması üzerinden 10 farklı banyo zamanı belirlenebiliyor ve evin bireyleri buna göre banyosunu yapıyor. Yine komut ile küveti boşaltabiliyorsunuz. Bağlantıyı sağlayan ise duvara monte edilen bir dijital kontrol modülü. 

Kohler PerfectFill sistemi 2700$ başlangıç fiyatına sahip ancak oluk ağzı ve küvet fiyata dahil değil. Montajın yine teknik servis tarafından yapılması gerekiyor. 8000$ fiyat etiketi ile PerfectFill teknolojisine sahip; aroma ve sis ile bir spa havası yaratan Stillness Bath banyosu da bu yıl satışa sunulacak. 
 

Stillness Bath Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim