Anlık Bildirim

Konami ve The Medium geliştiricisi Bloober Team, iş ortaklığını duyurdu: Silent Hill mi geliyor?

PES, Silent Hill ve Metal Gear serisi ile tanınan Konami, The Medium ve Layers of Fear geliştiricisi Bloober Team ile iş ortaklığı kurduğunu açıkladı.

Konami ve Bloober Team anlaştı Tam Boyutta Gör

Layers of Fear, Blair Witch ve The Medium gibi başarılı korku oyunlarının geliştiricisi olan Polonya merkezli oyun stüdyosu Bloober Team, oyuncuları heyecanlandıran bir şirket ile anlaştı.

Konami Digital Entertainment Co., Ltd. Polonyalı oyun geliştirici Bloober Team S.A. ile bir iş ortaklığına girdiğini geçtiğimiz saatlerde duyurdu. Konami'nin, korku oyunları ile tanınan bir geliştirici ile anlaşması da Konami'den yeni korku oyunları göreceğimiz anlamına geliyor. Duyurunun yapılmasının ardından da bu anlaşma ile bazı sorular cevaplandı.

Yeni Silent Hill mi Geliyor?

Anlaşma üzerine sorulan ilk soru "Bloober Team, Konami'nin yeni bir oyununu mu geliştiriyor?" oldu. verile ncevap ise şöyle: "Bloober Team hem mevcut hem de yeni IP'ler geliştirmek için Konami ile iş ortaklığı kurdu."

Bu cevap, daha öncesinde de söylentisi çıktığı gibi akla Silent Hill oyununu getiriyor. Bloober Team'in sektörün korku oyunu açısından en öne çıkan stüdyolarından birisi olması ve Konami'nin IP'lerine baktığımızda Silent Hill'ın dikkat çekmesi umutlandırmıyor değil. Umuyoruz bu birliktelik sonucunda Silent Hill olmasa bile kaliteli korku oyunları görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim