Anlık Bildirim

Kripto para balinaları son 6 haftada 170 bin Bitcoin satın aldı

Bitcoin fiyatının düşüşe geçtiği günden beri balinalar kripto para satın alıyor. Balinalar son 6 haftada yüksek miktarda alım yaptı.

Kripto para balinaları son 6 haftada 170 bin Bitcoin satın aldı Tam Boyutta Gör

Popüler Blockchain analiz platformu Santiment’in paylaştığı verilere göre, büyük Bitcoin balinaları, dipten Bitcoin (BTC) satın almaya devam ediyor. Kısa vadeli yatırımcılar ise BTC satmaya devam ederek piyasadaki volatiliteyi arttırmaya devam ediyor.

Düşüş başladığından beri balinalar BTC satın alıyor

Santiment tarafından yakın zamanda yapılan bir Twitter paylaşımına göre, Bitcoin (BTC) balinaları (cüzdanlarında 100 ila 10.000 BTC arasında bakiye bulunan yatırımcılar), lider kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesi 65.000 dolardan düşmeye başladığı Mayıs ayından bu yana BTC satın almaya devam ediyor.

Son beş hafta içerisinde 130.000 Bitcoin daha biriktiren balinalar, ayrıca son 10 günde de 40.000 BTC’yi daha cüzdanlarına eklediler, bu toplamda 170.000 BTC anlamına geliyor. Balinaların son 6 ayda satın aldığı BTC’lerin şu anki değeri 6.299.996.000 dolara denk geliyor.

Son olarak Amazon’un Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul edeceğine yönelik iddiaları ilk ağızdan yalanlamasının ardından lider kripto para birimi keskin bir düşüş yaşadı. Haberimizin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin 37.321 dolardan işlem görüyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim