Anlık Bildirim

Amazon’dan yalanlama geldi Bitcoin düşüşe geçti

Dün gün içerisinde 40 bin dolar sınırına kadar yükselerek yatırımcısına umut veren Bitcoin, Amazon haberlerinin yalanlanması sonrasında sert bir düşüş yaşadı.

Bitcoin düşüşe geçti Tam Boyutta Gör

Son aylardaki düşüşün ardından olumlu haberlerle birlikte yükselişe geçen Bitcoin özellikle Amazon’un kripto paralarla ödeme yöntemi için arayış içerisinde olduğu haberinden sonra fırlamıştı. Şimdi aynı hızla geri geldi. 

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Amazon’un kripto paralar ile ödeme yöntemi için çalışmalar yaptığına dair sızıntıların ardından dün sabah saatlerinde fırlamış ve 40 bin dolar sınırına kadar dayanmıştı. Şimdi ise iddialar yalanlandı. 

Amazon yaptığı açıklamada kripto paralar ile ödemenin gündemde olmadığını ancak kripto paraların potansiyelini araştırmaya devam edeceklerini bildirdi. Açıklamanın ardından Bitcoin fiyatı 37 bin dolar seviyesine kadar geriledi. 

Olumlu bir hava yakalayan Bitcoin’in nereye kadar düşebileceği belirsiz ancak yatırımcının güveni geldiği için alım hacmi oldukça artmış. Bu bakımdan kendisini kısa sürede toparlaması beklenebilir.


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim