Anlık Bildirim

Kripto para borsası Coinbase, veri ve analiz sağlayıcısı Skew’i satın aldı

Coinbase, Skew'i satın aldı. Skew'in veri analizi araçları Coinbase'de kullanılacak.

Kripto para borsası Coinbase, veri ve analiz sağlayıcısı Skew’i satın aldı Tam Boyutta Gör

Popüler kripto para borsası Coinbase, Cuma günü veri analiz sağlayıcısı olan Skew adlı şirketi satın aldığını duyurdu. Coinbase, Skew'in türevleri ve spot hacimleri, çizelgeleri ve Bitcoin'in (BTC) volatilitesi hakkındaki bilgileri kapsayan verilerini kurumsal ana aracılık platformu Coinbase Prime'a bağlayacak. 

Skew'in veri analiz araçları, Coinbase'in saklı ve borsa dışı ticareti için bir dizi ürünü kapsayan mevcut kurumsal ürünlerini tamamlayıcı bir görev üstlenecek. Anlaşmanın ikinci çeyrekte tamamlanması beklenirken, Coinbase’in Skew’i ne kadara satın aldığı konusunda bir açıklama yapılmadı. 

Borsanın Kurumsal Ürün Başkan Yardımcısı Greg Tusar, bir blog gönderisinde, "Yüksek kaliteli verilere erişimin, kripto varlıklarına yapılan yatırımları değerlendiren kurumlar için gerekli olduğunu biliyoruz.” açıklamalarında bulundu. Tusar'a göre Coinbase, 122 milyar dolarlık toplam varlığa sahip ve 7.000'den fazla kurumsal müşterisine hizmet sağlıyor.

2021’in ilk aylarında Coinbase, Amazon Web Services’e benzer bir iş kurmak için kripto para altyapı firması Bison Trails’i satın aldığını duyurmuştu. Ayrıca, Ocak ayında alım satım yürütme platformu Routefire’ı da bünyesine ekleyen şirket, altyapısını güçlendirmek için emin adımlar atıyor gibi gözüküyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim