Anlık Bildirim

Kripto para piyasasına şok üstüne şok, şimdi de Binance soruşturma altında iddiası

Kripto para dünyasında şoklar ardı ardına geliyor. Elon Musk paylaşımından sonra şimdi de Binance borsasına ABD Adalet Bakanlığı tarafından soruşturma açıldığı iddiası geldi.

Kripto para piyasasına şok üstüne şok, şimdi de Binance soruşturma altında iddiası Tam Boyutta Gör

Dün akşam saatlerinden itibaren önce Vitalik Butterin’in 1 milyar dolarlık SHIB coin bağışlaması ile sallanmaya başlayan kripto para borsası ardından Elon Musk’ın açıklamaları ile adeta dibe vurmuştu. Tam toparlanma sinyalleri gelirken Binance şoku geldi.

Binance’e soruşturma

Binance’in geçtiğimiz haftalarda Apple, Tesla, Microsoft gibi firmaların hisselerini anlık değeri karşılığında kripto para olarak ticaret açması soruşturma konusu olmuştu. Standart borsaların komisyon sistemini atlayan Binance topun ağzında. 

Geçtiğimiz hafta Avrupa Birliği kapsamında hisse senetlerinin komisyonsuz satışı ile ilgili soruşturma başlatılmıştı. Şimdi ise ABD Adalet Bakanlığı kapsamında Binance hakkında soruşturma başlatıldığı iddia ediliyor. Konu komisyonsuz hisse satışı ya da kara para aklama ve henüz netleşmiş değil. 

Dünya çapında hisse satışlarının yıllardır bir geleneğe bağlandığı borsaların düzeni bozacak bir hamleye izin vermeyeceği anlaşılıyor. Binance’in sonraki adımı merakla bekleniyor ancak BTC yeniden 47 bin dolar seviyelerine inmiş durumda. Peşinden tüm piyasa düşüşe başladı. Art arda gelen şoklar yatırımcıyı bezdirmiş ve bayramı zehir etmiş durumda. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14528 kez okundu.
41 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Binance, Bitcoin (BTC) ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim