Anlık Bildirim

Super Bowl karşılaşmasında Bitcoin dağıtılacak

Kripto para platformları tüm dünyada rekor izlenme elde eden spor karşılaşmalarına ilgi göstermeye başladı. FTX borsası Super Bowl esnasında Bitcoin dağıtacak.  

Bitcoin Tam Boyutta Gör

Amerikan futbolu olarak da adlandırılan spor türünün final karşılaşması olan Super Bowl, bugüne kadar yeni filmlerin fragmanlarının veya albümlerin ilk paylaşımlarının merakla beklendiği bir an olmuştu. Şimdi kripto paralar söz sahibi olmaya başladı.  

FTX borsası Bitcoin dağıtacak 

Geçtiğimiz haftalarda Crypto.com borsasının Super Bowl isim sponsoru olmasının ardından ünlü kaldıraç borsası FTX de dikkat çekici bir kampanya yapıyor. Karşılaşma esnasında Bitcoin dağıtılacak.  

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında FTX reklamı yayınlanacak ancak zamanı tam belli değil. Yayınlandığı saate göre Bitcoin miktarı belirlenecek. Örneğin 9.00’da yayınlanırsa 9 BTC dağıtılacak. Katılımcıların yayın başladığında FTX Twitter hesabında pinlenen mesajı retweet etmesi ve hesabı da takip etmesi gerekiyor. Yarışma gece yarısı 11.59’a kadar devam edecek. 

Şanslı 4 kişinin seçilmesi sonrasında DM üzerinden iletişime geçilecek ve hediyeler ulaştırılacak. Kampanya ABD vatandaşları için geçerli ancak yavaş yavaş önemli spor karşılaşmalarına kripto para platformlarının damga vurduğunu görüyoruz. Sponsorluk zaten mevcuttu ancak ödüllü yarışmalar çok daha fazla ilgi çekiyor. Yeni dönemde bu tür spor karşılaşmalarında global olarak kripto para dağıtımı sürpriz olmaz.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim