Anlık Bildirim

Elon Musk'tan kripto paralar için vergi açıklaması

Tesla CEO'su Elon Musk ve Coinbase CEO'su Brian Armstron Twitter üzerinde sohbete girdi. Kripto paralara vergi uygulanması konusunda fikirlerini belirtti.

Kripto para vergisi tartışmalarına Elon Musk da katıldı Tam Boyutta Gör

ABD’de bir süredir kripto para vergileri konusunda tartışmalar sürerken son olarak Elon Musk da bu tartışmalara katıldı. Coinbase CEO’su Brian Armstrong, ABD’deki kripto para vergisi konusunda Twitter üzerinde çıkıştı. Armstrong’un tweet’lerine destek veren Musk, değişikliği bir felaket olarak nitelendiren Armstrong’a katılarak “aceleci yasaları zorunlu kılan kriz yok” dedi.

Coinbase CEO’su ise tepki toplayan vergi hükmü konusunda en hararetli eleştirmenler arasında. 10 tweet’lik bir flood ile Armstrong, senatörler, Portman ve Warner tarafından önerilen değişikliğe karşı şu ifadeleri kullandı:

“Warner, son dakikada hangi teknolojilerin kripto para alanında olup, hangilerinin olmayacağına karar verecek bir değişiklik önerdi, bu bir felaket.”

Armstrong ek olarak insanları Portman-Warner değişikliğine karşı çıkmaya ve Wyden, Pat Toomey ve Cynthia Lummis üçlüsünün tasarının değişikliği konusunda oy vermeye çağırdı.

Eleştirmenler bu tasarının ABD’de kripto para alanının gelişimini tehdit ettiğini savunuyor. Bu tasarıyla madencileri, doğrulayıcıları, akıllı sözleşmeleri, açık kaynak geliştiricilerini ve diğerlerini “büyük raporlama yükümlülükleri” ile kısıtlayarak sektördeki gelişimi diğer ülkelere kaydırabileceğine inanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim