Anlık Bildirim

Kuzey Amerika'da Yılın Otomobili 2020 Ödülleri'nin kazananları belli oldu

Kuzey Amerika pazarının en iyi otomobil, SUV ve pickup modellerinin belirlendiği yarışma bu yıl da kıyasıya rekabete sahne oldu. İşte Kuzey Amerika'da 2020 yılının kazananları:

Kuzey Amerika'da Yılın Otomobili 2020 Ödülleri'nin kazananları belli oldu Tam Boyutta Gör

Kuzey Amerika’da 2020 yılının en iyi otomobil, SUV ve pickup modelleri belli oldu. 50 kişiden oluşan deneyimli jüri, finale kalan son 9 model üzerinde yaptıkları değerlendirmelerle bu üç kategorinin kazananlarını belirledi.

Kuzey Amerika’da 2020 yılının otomobili yeni nesil Chevrolet Corvette Stingray oldu. Evrim niteliğinde bir değişim göstererek ilk kez ortadan motorlu bir yapıya bürünen model, en güçlü rakibi Toyota Supra’yı ve Hyundai Sonata’yı geride bırakarak ödülün sahibi oldu. Corvette, 1998 ve 2014 yıllarında da Kuzey Amerika’da Yılın Otomobili Ödülü’ne layık görülmüştü.

Kuzey Amerika’da 2020 yılının en iyi SUV modeli ödülüne layık görülen isim Kia Telluride oldu. Koreli üreticinin 8 kişilik büyük SUV modeli, final etabında kuzeni Hyundai Palisade’i ve Lincoln Aviator’ı geride bırakmayı başardı. Kia, ürün gamındaki en büyük model olan Telluride ile geçtiğimiz yıl Kuzey Amerika pazarına iddialı bir giriş yapmıştı.

Gelelim Kuzey Amerika pazarında kıyasıya rekabetin yaşandığı pickup kategorisine. Kuzey Amerika’nın en iyi pickup modeli olarak ipi göğüsleyen isim bu yıl Jeep Gladiator oldu. Geçtiğimiz yıl “sınıfının gerçek anlamda üstü açılabilen tek üyesi” iddiasıyla tanıtılan model, sahip olduğu yeteneklerle RAM Heavy Duty ve Ford Ranger gibi rakiplerinin üzerinde yer aldı.

2020 Yılın Otomobili

  • Chevrolet Corvette Stingray
  • Hyundai Sonata
  • Toyota Supra

2020 Yılın SUV'si

  • Hyundai Palisade
  • Kia Telluride
  • Lincoln Aviator

2020 Yılın Pickup'ı

  • Ford Ranger
  • Jeep Gladiator
  • Ram Heavy Duty

Final etabında mücadele eden 9 modelin fotoğraflarını aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim