Anlık Bildirim

Lamborghini, NFT sektörüne adım attı

İtalyan Boğası otomobil markası Lamborghini, NFT çılgınlığına katılıyor. İlk etapta 5 adet NFT'den oluşan özel bir koleksiyon satışa sunulacak.                  

Lamborghini, NFT sektörüne adım attı Tam Boyutta Gör

NFT sektörüne birçok farklı alandan girişler yapılmaya başladı. Bu kez İtalyan lüks otomobil markası Lamborghini, özel fiziksel anahtarlara sahip olunarak erişilebilen, 5 adetlik NFT koleksiyonunu duyurdu.

İtalyan lüks otomobil markası Lamborghini resmi web sayfası üzerinden NFT koleksiyonunu duyurdu. Ayrıca koleksiyonun özel bir hikayeye sahip olduğu da belirtildi. Söz konusu koleksiyon, henüz kimliği açıklanmayan bir sanatçı tarafından hazırlandı. Sanatçının kim olduğu ilerleyen günlerde netlik kazanabilir.

Lamborghini, NFT sektörüne adım attı

NFT koleksiyonu, 5 özel uzay temalı dijital sanat eserinden oluşuyor. Koleksiyona, aynı sanatçı tarafından oluşturulan beş özel Space Key’den birine sahip olunarak erişilebiliyor. Koleksiyonun yayınlanma tarihi hakkındaki bilgilerin yakında açıklanması bekleniyor.

Son olarak bu koleksiyonun NFT entegrasyonunu için NFT PRO ile iş birliği yapıldığını söyleyelim. Otomotiv şirketleri de NFT’deki fırsatları araştırıyor. Kısa süre önce de Alman devi Mercedes, en ikonik modellerinden biri olan G-Class’ı NFT haline getirdiğini açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim