Anlık Bildirim

Lenovo Legion Y90 en iddialı oyuncu telefonlarında birisi olacak

Lenovo Legion Y90 oyuncu odaklı telefon modeli çift fanlı sıvı soğutma sistemi sayesinde oldukça verimli oyun süreleri sunuyor. Ayrıca yonga seti ve diğer donanımlar da iddialı olacak. 

Lenovo Legion Y90 Tam Boyutta Gör

CES 2022 fuarına katılmama kararı alan Lenovo merakla beklenen yeni oyuncu ürünlerini sonraki dönemde tanıtacak. Lenovo Legion markası bir akıllı telefon ve bir de oyuncu tableti tanıtmayı planlıyor. 

Lenovo Legion Y90 neler sunacak?

Lenovo Legion Y90 akıllı telefon modeli 6.92 inçlik E4 AMOLED ekranı ile geniş bir görüntü tecrübesi sunacak. Ekran 144Hz tazeleme hızına sahipken dokunmatik tarama hızı da 720Hz ile oldukça akıcı. Ayrıca mavi ışığı filtreleyen bir sertifikaya sahip. 

Snapdragon 888 yonga setinden gücünü alan modelde LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 ile akıcılık sağlanıyor. Firmanın üzerinde çalıştığı nokta ise Double Engine Air Cooling teknolojisi. Çift mini fandan oluşan bir sıvı soğutma sistemi kasayı 39 derece civarında tutabiliyor. Laboratuvarda yapılan 30 dakikalık Honor of Kings testinde cihaz 38 derecede kalmayı başarmış. 

Lenovo ayrıca Legion Y700 adında bir oyuncu tableti de hazırlıyor. 8.8 inçlik ekrana sahip cihaz 120Hz tazelee hızı sunuyor. Snapdragon 888 yonga seti ve benzer sıvı soğutma ile bu cihaz da verimli oyun sürelerine odaklanıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim