Anlık Bildirim

Lenovo’nun oyuncu telefonu AnTuTu’da 600 bin puanı aşıyor

Oyuncu odaklı telefonların temel odağı performansları oluyor. Lenovo da yeni oyuncu odaklı telefonun Snapdragon 865’den aldığı güçle, AnTutu'da 600 bin puanı aştığını açıkladı.
Lenovo’nun oyuncu telefonu AnTuTu’da 600 bin puanı aşıyor Tam Boyutta Gör

Her ne kadar adını akıllı telefon pazarında eskisi kadar duyamasak da Lenovo yeni ve ilgi çekici ürünler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bunlardan en sonuncusu ise yakın zamanda tanıtılması beklenen oyuncu odaklı akıllı telefon. Firma, bugün yaptığı paylaşımla telefonun AnTuTu’da 600 bin puanı aştığını açıkladı.

Snapdragon 865’den gücünü alıyor

Lenovo’nun yeni telefonun 600 bin puanı aşmasının arkasındaki kahraman Snapdragon 865. Qualcomm’un yeni yonga setini ilk kullanan markalardan biri olacak olan Lenovo, cihazı 5G modemden de mahrum bırakmayacak. Bu sayede performansıyla oyuncu odaklı lakabını hak ettiğini kanıtlayacak.

Yine firmanın yaptığı paylaşımlardan da anlaşıldığı kadarıyla, yeni telefon Legion serisi altında sunulacak. Asus’un Republic of Gamers markasıyla yapmak istediğini görünen o ki Lenovo da Legion ile deneyecek.

Cihaz hakkında elimizdeki bilgiler şimdilik oldukça kısıtlı. Diğer teknik özellikleri ve tasarımı belirsizliğini koruyor. Ancak firma tarafından resmi paylaşımlar yapılmaya başladığına göre, cihazı tüm detayları görmemiz için fazla beklememiz gerekmeyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim