Anlık Bildirim

Leyla ile Mecnun tam kadro ekranlara dönüyor

Türkiye'nin en popüler işlerinden biri olan Leyla ile Mecnun resmi olarak duyuruldu. Exxen'de yayımlanacak olan dizi tüm oyuncularla birlikte dönüyor.

Leyla ile Mecnun tam kadro dönüyor Tam Boyutta Gör

2011 yılında TRT 1'de yayımlanan ve beklenmedik bir şekilde son bulan Leyla ile Mecnun dizisi, şüphesiz Türkiye'nin en sevilen işlerinden birisiydi. Geçtiğimiz aylarda da dizinin ekranlara yeniden döneceği ve bu sefer de Exxen'de yayımlanacağı açıklanmıştı. Şimdi de bu durum resmileşti.

Leyla ile Mecnun Tam Kadro Dönüyor

Geçtiğimiz aylarda çıkan haberde oyuncularla görüşüldüğü ve özellikle Cengiz Bozkurt'un pek istemediği söylenmişti. Ancak Exxen'in ve Leyla ile Mecnun'un resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre ekip eksiksiz bir şekilde dönüyor. Paylaşılan görselde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant bulunuyor.

Ayrıca dizinin yönetmeni Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak da projenin yine başındaki isimler. Ne yazık ki dizinin ne zaman yayımlanacağı, konusunun ne olacağı ve diğer oyuncuların kim olacağı belli değil. Yakın bir süreçte bunlar da açıklanacaktır. Yapılan paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5410 kez okundu.
37 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
leyla ile mecnun, exxen ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim