Anlık Bildirim

LG ilk Mini LED (QNED) televizyonunu satışa çıkarıyor

LG, geleneksel LCD televizyonlara göre çok daha yüksek kontrast ve parlaklık değerleri sunan ilk Mini LED (QNED) televizyonunu piyasaya sürüyor.
LG ilk Mini LED (QNED) televizyonunu satışa çıkarıyor Tam Boyutta Gör


LG, piyasaya sürdüğü ilk Mini LED (QNED) televizyonu ile Quantum Dot ve NanoCell teknolojilerini tek bir üründe birleştiriyor. Bu sayede çok daha doğru renkler üretirken 2500 karartma bölgesi ile yaklaşık 30.000 küçük LED sayesinde yüksek parlaklık değerleri ve 1.000.000:1 gibi yüksek kontrast oranlarına ulaşıyor.

OLED'e alternatif olabilir

Yenilikçi Mini LED (QNED) teknolojisi sahip olduğu Quantum Dot ve NanoCell teknolojileriyle geleneksel LCD televizyonlara göre çok daha yüksek kontrast oranı, renk doğruluğu ve parlaklık değerleri sunuyor fakat OLED ile kıyaslandığında LG'nin de belirtmiş olduğu gibi hem fiyatıyla hem de performansıyla OLED teknolojisinin gerisinde kalıyor. LG, Mini LED teknolojisiyle kullanıcılara daha ucuz fiyatlara OLED benzeri bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. OLED'in yüksek fiyatları düşünüldüğünde bir çok kullanıcı için iyi bir alternatif olacak gibi görünüyor.

LG ilk Mini LED (QNED) televizyonunu satışa çıkarıyor Tam Boyutta Gör


Yeni nesil konsollar için HDMI 2.1

LG'nin satışa sunduğu Mini LED modeller arasında 86 inç gibi devasa boyutlar da yer alıyor. Bu boyuta kadar 10 yeni 4K ve 8K model duyuran LG,her iki çözünürlük için de 65, 75 ve 86 inç boyutlarında cihazları satışa sunuyor. Tazeleme hızı 60 ile 120Hz arası değişen cihazlardan sadece 4K olanları VRR desteğine sahip. Tüm Mini LED modellerinde HDR ve HDMI 2.1 desteğini de bulunduran LG, yeni nesil konsol oyuncularını da radarına almış gibi görünüyor.

4K çözünürlükte 65 inç 1999$, 75 inç 2999$ ve 86 inç 3999$'dan satılırken 8K çözünürlükte fiyatlar doğal olarak yükseliyor ve 65 inç 3499$, 75 inç 4799$, 86 inç ise 6499$'dan satılıyor.

Kaynakça https://www.techspot.com/news/90265-lg-first-mini-led-tvs-arrive-month.html https://www.lg.com/tr/lg-hakkinda/basin-ve-medya/lg-qned-mibi-led-tv-yi-ces-te-tanitacak Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11996 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, TV ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim