Anlık Bildirim

LG'nin "T" şeklindeki çift ekranlı telefonu oyun oynanırken görüntülendi

Bambaşka bir akıllı telefon deneyimi sunmaya hazırlanan LG Wing, oyun oynanırken görüntülendi. T şeklinde dönebilen ekranıyla dikkat çeken telefona ait son görüntüler ve fiyat iddiaları haberimizde.

LG'nin 'T' şeklindeki çift ekranlı telefonu oyun oynanırken görüntülendi Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi LG, "Wing" isimli akıllı telefon modeliyle yepyeni bir tasarım deniyor. Daha önce bir navigasyon programı açıkken, ikinci ekranın müzik çaları kontrol etmek ya da gelen çağrıları yanıtlamak gibi fonksiyonlar için kullanılabileceğini gösteren videoda görüntülenen LG Wing, şimdi de oyun oynanış videosuyla kendini gösterdi. 

İkinci ekran oyun deneyimini iyileştiriyor

"T" şeklinde dönebilen çift ekranıyla dikkat çeken LG Wing, 6.8 inç boyutunda ana ekrana ve bir de 4 inçlik 1: 1 formatında ikinci ekrana ev sahipliği yapıyor. Telefon bu sayede aşağıdaki videoda olduğu gibi ana ekranda oyunu oynatırken, ikinci ekranda da haritayı gösterebiliyor.

İkinci ekranın kullanım senaryolarını genişletebilmek mümkün. Tabii burada iş, geliştiricilere düşüyor. Ekim ayının başlarında duyurulması beklenen telefonun, 1000$ civarında fiyatlandırılması bekleniyor.

Kaynakça https://www.androidauthority.com/lg-wing-gaming-1152135/ https://www.xda-developers.com/lg-wing-us-launch-pricing/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim