Anlık Bildirim

LinkedIn’deki kripto ile ilgili iş ilanlarının sayısı arttı

Yapılan araştırmaya göre LinkedIn'de blockchain, kripto para gibi terimler içeren iş ilanları yüzde 395 oranında artış gösterdi.                                                   

LinkedIn’deki kripto ile ilgili iş ilanlarının sayısı arttı Tam Boyutta Gör

İş dünyasının önde gelen sosyal medya platformu LinkedIn tarafından yapılan araştırmaya göre; kripto sektörü ile ilişkili iş ilanları 2021’de yüzde 395 oranında artış gösterdi.

2021 Yılında LinkedIn’de Kripto İş İlanları Artış Gösterdi

Önde gelen iş odaklı sosyal medya platformu LinkedIn, yakın zamanda bir araştırma gerçekleştirdi. Yapılan araştırmaya göre; Bitcoin, Ethereum, Blockchain ve kripto para gibi terimleri içeren iş ilanları, 2020 ile 2021 arasında ABD’de yüzde 395 arttı. Öyle ki kripto sektörü ile ilgili iş ilanları aynı tarihler arasında yüzde 98 artış gösteren teknoloji sektörünü de geride bıraktı.

Ayrıca iş ilanları çoğunlukla yazılım ve finans alanlarına ilişkin olarak açıldı. En yaygın iş unvanları arasında ise Blockchain geliştiricileri ve mühendisleri yer aldı.

Son olarak LinkedIn, en çok iş ilanına sahip bölgeleri de açıkladı. Elde edilen verilere göre; San Francisco bölgesi ilk sırada yer alırken, Teksas Austin, New York City, Miami-Fort Lauderdale ve Denver 2021’de en çok kripto iş ilanlarına sahip alanlar oldu.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim