Anlık Bildirim

Logitech, Chromebook'lar için ekran kalemi çıkardı: Logitech Pen

Logitech, Chromebook'lar için Pen adlı yeni bir ekran kalemi duyurdu. USI standardıyla uyumlu olan Logitech Pen, eşleştirme gerektirmediği gibi askeri standartlarda dayanıklılık sunuyor.

Logitech, Chromebook'lar için ekran kalemi çıkardı: Logitech Pen Tam Boyutta Gör

Logitech, dokunmatik ekranlı Chromebook'lar için tasarlanan bir ekran kalemi piyasaya sürdü. Logitech Pen adlı ürün Universal Stylus Initiative (USI) standardıyla uyumlu olması sayesinde piyasadaki birçok Chromebook'ta eşleştirmeye gerek kalmadan çalışabilecek.

Hedef kitlesi öğrenciler olan Logitech Pen, üçgen tasarımı ve tutması kolay büyük gövdesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca uzun süreli kullanımda rahatlık sağlayacak silikon tutma yeri de var. 4.096 basınç hassasiyeti sunan ekran kalemi USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj ediliyor.

Logitech, Chromebook'lar için ekran kalemi çıkardı: Logitech Pen Tam Boyutta Gör

Logitech Pen, normal okul kullanımı senaryosuna göre tek şarjla 15 güne kadar dayanabiliyor. Buna ek olarak 30 saniyelik bir şarjın 30 dakikaya kadar kullanım süresi sağlayabildiğini ve ekran kaleminin şarj olurken de kullanılabildiğini belirtelim.

Son derece sağlam

Sağlamlığa da özel önem verildi. Logitech Pen'in ABD askeri standardı MIL-STD-810G'yi karşıladığı, bu sayede yere düşmelere karşı son derece dayanıklı olduğu ifade ediliyor. Ayrıca öğrenciler için tasarlandığı için sıvı dökülmesine karşı da korumalı.

Logitech, Chromebook'lar için ekran kalemi çıkardı: Logitech Pen Tam Boyutta Gör

Logitech Pen şu an için fiziksel mağazalarda satılmayacak. Ekran kalemi Logitech'in resmi web sitesi ve eğitim teknolojisi alanındaki bayiler aracılığıyla satın alınabilecek. Cihaz 65 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim