Anlık Bildirim

M1X’li Macbook Pro’lar SD kart desteği ve maksimum 32GB Ram ile geliyor

M1 Macbook’ların tanıtılması ile gözler uzun zamandır M1X ile gelecek olan Macbook Pro’lara çevrildi, yeni gelen haberler M1X Macbook Pro bekleyenleri hem sevindirecek hem de üzecek

Apple videoları ile bilinen Luke Miani’nin iddialarına göre yeni Macbook Pro serisi SD kart desteği ile gelecek. Uzun zamandır duyduğumuz bu iddiaları Miani daha da netleştirdi ve SD kart desteğinin UHS-II standartını dahil edeceğini belirtti. UHS-II, UHS-I standartına göre çok daha yüksek yazma ve okuma hızları sunuyor. 300mb/s seviyelerine çıkan UHS-II standartı, 100mb/s civarındaki UHS-I’e fark atıyor. UHS-II standartındaki SD kart desteği, özellikle fotoğraf ve video ile uğraşan müşterileri sevindirecektir. SD kartlar Apple’ın depolama artışı istediği için uçuk fiyatlara da bir alternatif olacaktır.

M1X Macbook Pro bekleyenlere bir iyi bir kötü haber Tam Boyutta Gör

Yeni Touch ID

Miani’nin iddiaları, SD kart ile sınırlı bulmuyor. Söylediklerine göre yeni Macbook serisi arkadan aydınlatmalı bir Touch ID sensörüne ev sahipliği yapacak. Apple, Touch ID dışında Face ID’yi getirip bilgisayar dünyasında Windows Hello ile yarışacak mı göreceğiz.

 

En fazla 32GB RAM

Miani’nin iddialarından sonuncu ve en üzücüsü olan ise Macbook Pro serisinin maksimum 32GB RAM desteğine sahip olacak olması. Macbook Pro 16’nın güncel versiyonunun 64GB RAM desteği sunduğu halde, yeni versiyonunun daha düşük RAM desteği ile gelmesi oldukça şaşırtıcı. Genel kullanıcıyı rahatsız etmeyecek bir detay ancak ciddi güce ihtiyacı olan kullanıcıları üzecektir. Apple, M1 işlemcisi ile de maksimum 16GB RAM’e izin veriyordu, görünen o ki M serisi işlemcilerin hafıza desteği konusunda biraz daha ilerlemesi gerek.

 

Yeni Macbook Pro serisinin M1X işlemci ve tasarım değişiklikleri ile yıl bitmeden tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim