Anlık Bildirim

Trump, 2013 yılından beri Mac Pro modelleri üreten Apple fabrikasını yeniymiş gibi açtı

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz Çarşamba günü Apple CEO'su Tim Cook ile birlikte, şirketin Teksas'ta faaliyet gösteren bir üretim tesisini gezdi ve basına ilginç açıklamalarda bulundu.

Trump, 2013 yılından beri Mac Pro modelleri üreten Apple fabrikasını yeniymiş gibi açtı Tam Boyutta Gör

ABD Başkanı Donald Trump, Apple CEO'su Tim Cook ile birlikte geçtiğimiz Çarşamba günü üretim tesisini gezmek için Austin Teksas’a gitti. Basının eşliğinde yapılan bu ziyaretteki tek sorun ise, Trump'ın yeni bir tesis olarak lanse ettiği bu fabrikanın 2013 yılından beri Mac Pro üretiyor olması.

Tim Cook hatayı düzeltmedi

Trump, Apple'ın oldukça pahalı olan Mac Pro bilgisayarlarını montajlayan Flex Ltd. adlı şirketi gezdi. Yapılan tur boyunca Trump, şirketlerin üretim tesislerini ABD'ye taşımalarının son derece işe yaradığından bahsederken şu ifadeleri kullandı: "Çok güçlü ve önemli bir tesisin başlangıcını görüyoruz. Kampanyalarımı takip eden herkes, Apple'ın tesislerini ABD'de görmek istediğimi bilir ve olan da budur."


Ancak Trump'ın bu ifadeleri kısmen doğru değil. Zira yeni açıldı gibi lanse edilen bu fabrika 2013 yılında faaliyete başladı ve Apple CEO'su Tim Cook'un ise başkanın bu hatalı sözlerini düzeltme gereği duymaması, gezinin en dikkat çeken noktası diyebiliriz. Tim Cook, 2022 yılında Austin'de açılacak ve 5 bin beyaz yakalı barındıracak olan 1 milyar dolarlık yeni kampüs hakkında da bilgiler verirken, Trump ise daha sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, hatasını devam ettirerek gün içinde Apple'ın Teksas'taki yeni üretim tesisini açtığını duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6868 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, donald trump ve
2 etiket daha tim cook üretim tesisi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim