Anlık Bildirim

Macera oyunu The Cube Escape Collection, ücretsiz olarak mobil cihazlar için yayınlandı

Farklı bölümlerden oluşan Cube Escape serisi, tek bir pakette toplandı ve ücretsiz olarak iOS ve Android cihazlar için yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Macera oyunu The Cube Escape Collection, ücretsiz olarak mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rust Lake'in yaptığı point and click macera oyunu The Cube Escape Collection, mobil cihazlar için yayınlandı.

Klasik bir point and click oyunu olan The Cube Escape Collection'da 9 farklı bölüm bulunuyor. Bu paket ile birlikte tüm oyunlar bir araya getirilmiş durumda. The Cube Escape Collection, yaklaşık olarak 110 MB. Oyunu şu anda App Store ve Google Play'de ücretsiz olarak bulabilirsiniz. Oyunun mağaza sayfalarını, tanıtım yazısını ve fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.

Cube Escape Collection Cube Escape Collection Cube Escape Collection Cube Escape Collection Games Ücretsiz 94,2 MB

Cube Escape Collection Cube Escape Collection Cube Escape Collection Cube Escape Collection Rusty Lake Çevrimdışı Ücretsiz

Tanıtım Yazısı

Bu klasik point-and-click macera antolojisinde, bir kadının ölümünü araştırdığı sırada Rusty Lake dünyasının gizemine kapılan cinayet dedektifi Dale Vendermeer'in yolunu izleyeceksin.

Cube Escape, Rusty Lake evreninin sunulduğu, Rusty Lake'in ilk oyun serisi. The Cube Escape Collection'da 9 bölüm bulunuyor: Seasons, The Lake, Arles, Harvey's Box, Case 23, The Mill, Birthday, Theatre ve The Cave.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim