Anlık Bildirim

Macera oyunu The Longest Road on Earth, mobil cihazlara geliyor

Melankolik bir yapıya sahip bağımsız macera oyunu The Longest Road on Earth, iOS ve Android cihazlar için duyuruldu. oyun ayrıca PC için Steam üzerinden de yayınlanacak.

Macera oyunu The Longest Road on Earth, mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Raw Fury'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Brainwash Gang ve TLR Games'in birlite yaptığı melankolik bir yapıya sahip olan macera oyunu The Longest Road on Earth mobil cihazlar için de yayınlanacak.

The Longest Road on Earth, biribirinden farklı olan ancak sıradan bir hayatları olan dört farklı kişinin kısa öykülerine odaklanan bir hikayeye sahip. Oyunun fragmanından da anlayabileceğiniz gibi fazlasıyla melankolik bir yapıya sahip. Oyunda herhangi bir diyalog veya metin yok. Yaşanan olaylar tamamen sizin yorumunuz üzerine kurulu. 

Oyunun müzikleri ise oyun için fazlasıyla önemli bir yere sahip. Beícoli'nin hazırladığı müzikler, oyunun atmosferi için fazlasıyla önemli. Oyun her yaştan insana hitap ediyor. Bir metin olmadığı için de herhangi bir dil bilmenize gerek kalmıyor. Oyun yaklaşık olarak 3 saatlik bir oynanış süresine sahip. 

The Longest Road on Earth; Android, iOS ve Steam için önümüzdeki birkaç ay içerisinde yayınlanacak. Oyunun duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim