Anlık Bildirim

Mad Max: Fury Road'un yan hikayesi anlatacak olan Furiosa filminin çekimleri yakında başlıyor

2015 yılında yayınlanan film ile aksiyon severlerin fazlasıyla beğendiği Mad Max Fury Road filminin öncesinde geçecek olan ve Furiosa karakterine odaklanacak olan filmin çekimleri yakında başlıyor.

Mad Max: Fury Road'un yan hikayesi anlatacak olan Furiosa filminin çekimleri yakında başlıyor Tam Boyutta Gör

2015 yılında yayınlanan ve yayınlandığı yıl fazlasıyla övgü alan Mad Max: Fury Road filminin öncesini anlatacak filmin yapım süreci ile ilgili bir güncelleme yapıldı.

Geçtiğimiz saatlerde açıklandığına göre filmin çekimleri Haziran 2021’de başlayacak. Açıklamalara göre filmin çekimleri Avustralya’da yapılacak ve filmin Avustralya’da çekilmiş en büyük film olması bekleniyor.

Filmin vizyon tarihi 2 Haziran 2023. Filmin şimdilik adı Furiosa ancak bu sadece proje ismi de olabilir. Filmde ana karakteri yani Furiosa'yı, The Queen's Gambit ile tekrardan gündeme gelen başarılı oyuncu Anya Taylor-Joy canlandıracak.

Ayrıca oyuncular arasında Aquaman ve Watchmen gibi yapımlardan tanınan Yahya Abdul-Mateen II ve Thor rolü ile tanınan Chris Hemsworth da bulunuyor. Ne yazık ki şu an açıklanan başka bir oyuncu yok. Filmin yönetmenliğini yine George Miller üstlenecek. Senaristliğini ise Nick Lathouris ve George Miller yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim