Anlık Bildirim

Mad Max'ten esinlenen rol yapma oyunu Quest 4 Fuel, mobil cihazlar için yayınlandı

Kıyamet sonrası evrende geçen popüler yapım Mad Max'ten ilham alan rol yapma oyunu Quest 4 Fuel, iOS ve Android için ücretsiz olarak yayınlandı.

Mad Max'ten esinlenen rol yapma oyunu Quest 4 Fuel, mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Rocking Innovation SL'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Evil Zeppelin'in yaptığı Mad Max'ten ilham alan rol yapma oyunu Quest 4 Fuel, mobil cihazlar için yayınlandı.

Oyuncular, bir grup savaşçıyı bir araya getirecek ve 5'e 5 savaşlarla düşmanlarını yenmeye çalışacak. Oyun yaklaşık olarak 8 aydır test sürecindeydi ve artık tam sürüme ulaştı. Son eklenen 10 yeni karakter ile birlikte oyunda oynanabilir olan 35 karakter bulunuyor.

Oyunda Hikaye Modu, Yollar, Zorluklar, Arena PvP ve Özel Etkinlikler gibi farklı modlar bulunuyor. Önümüzdeki 2 hafta boyunca oyuna giriş yapacak olan oyuncular 100 adet Arkadius Guaranteed Shards kazanacak. 

Oyuna şu anda App Store ve Google Play üzeridnen ücetsiz olarak ulaşabilirsiniz. Oyunun mağaza sayfalarını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

https://apps.apple.com/app/quest-4-fuel-arena-rpg/id1521224851?mt=8

Quest 4 Fuel: Arena Idle RPG g Quest 4 Fuel: Arena Idle RPG g Quest 4 Fuel: Arena Idle RPG g Quest 4 Fuel: Arena Idle RPG g Evil Zeppelin Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim