Anlık Bildirim

Makine ekibi 2.5 saatlik muazzam bir Half Life belgeseli hazırladı

Oyun dünyasının en popüler ve en sevilen oyun serilerinden olan Half Life'ın detaylı bir belgeseli Makine ekibi tarafından hazırlandı ve geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.

Makine ekibi 2.5 saatlik muazzam bir Half Life belgeseli hazırladı Tam Boyutta Gör

Günümüzde video oyunlarını bir hobi edinen ve hayatından önemli bir parça ayıran oyuncuların büyük bir kısmı Half Life serisini oynamıştır. Yine büyük bir çoğunluğunun da en sevdiği oyunlar arasındadır şüphesiz. Half Life'ı bu kadar güzel yapan birçok detay var elbette: Oynanışı, sesleri, atmosferi, evreni ve şüphesiz hikayesi.

Oyunu güzel yapan detaylar arasında birçok oyuncu sanırım hikaye ve evreni ayrı seviyordur diyebiliriz. Oyunda bize gösterilenler dışında arka planda yaşananlar, evrenin geçmişi, Black Mesa'da olanlar ve çok daha fazlası oyunun kalitesine kalite katıyor. Evrene dair en ince detayı ne yazık ki oyunu oynarken öğrenmek bir hayli zor. Ancak Makine ekibi büyük bir emek harcayarak oyuna dair öğrenebileceğiniz tüm bilgileri bir belgesel haline getirmiş.

Half Life: Öngörülemeyen Sonuçlar

Oyun ağırlıklı içerikler hazırlayan Makine isimli internet sitesi, geçtiğimiz günlerde bu büyük emeklerle hazırladıkları Half Life belgeselini YouTube kanallarından yayınladı. Yaklaşık 2.5 saat uzunluğundaki belgesel, size oyuna dair tüm bilgileri yüksek kalite bir belgesel kıvamında sunuyor. 

Öngörülemeyen Sonuçlar ismi ile yayınlanan belgeselin yazarı ve kurgucusu Barkın Deniz, ses koordinatörü ise Shockvoice. Belgeselin seslendirme kadrosunda ise Shockvoice, Uğur Taşdemir, Şevval Kılınç, Ozan Can Yıldız, Mina Kabar, Taha İnci, Tunç Budak, Ozan Etuzsoy, Efe Avcı, Yaren Yıldırım, Su Erk, İrem Coşkun, Nihat Gülses, Yunus Sarıca ve Taha Kaan bulunuyor.

Bahsi geçen belgeseli aşağıdan izleyebilirsiniz. Makine'nin internet sitesine de buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15698 kez okundu.
59 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
half life, belgesel ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim