Anlık Bildirim

Makyajlı 2022 Skoda Karoq tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Skoda, en popüler modellerinden biri olan Karoq'u makyajladı. İç ve dış tasarımı yenilenen, güncel teknolojilere kavuşan makyajlı 2022 Skoda Karoq ile ilgili detaylar haberimizde:

Makyajlı 2022 Skoda Karoq tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce çizimleri paylaşılan makyajlı 2022 Skoda Karoq bugün resmi olarak tanıtıldı. Tasarım ve teknoloji olarak güncellenen makyajlı Karoq, rekabetin yoğun olduğu kompakt SUV sınıfındaki rekabetine devam edecek.

Makyajlı Skoda Karoq özellikleriyle neler sunuyor?

Makyajlı Skoda Karoq, bölünmüş far tasarımını sürdürse da artık ön taraftan daha dinamik görünüyor. Bunu sağlayan detaylardan biri, eskiye göre daha geniş olan altıgen ızgara. Diğer bir detay ise yenilenen ve ilk kez üst versiyonlarda matrix LED opsiyonuna kavuşan aydınlatmalar olmuş. Ek olarak, boydan boya uzanan merkez havalandırmanın kenarlarına da yeni parçalar dahil edilmiş.

Profilden baktığımızda yeni tasarlanan jantlar ve çamurluk uçlarındaki siyah plastik eklentiler dışında bir fark göze çarpmıyor. Makyajlı Skoda Karoq'un arka bölümünde ise LED stoplar incelmiş ve daha modern grafiklere kavuşmuş. Ortadaki logo da 'Skoda' yazısına dönüşmüş. Krom detaylarla bezeli arka tampon ve yeni bagaj spoyleri de makyajlı Karoq'un dikkat çeken tasarım detayları arasında.

Makyajlı 2022 Skoda Karoq tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Makyajlı Skoda Karoq'un aerodinamik jantlarının çapı 17 ila 19 inç arasında değişiyor. Bunun gibi değişikliklerle aerodinami kısmında yüzde 9 oranında iyileşme sağlanmış ve hava sürtünme katsayısı 0.30'a düşürülmüş.

İç mekan

Yenilenen kompakt SUV'un iç mekanında da değişim söz konusu. Dijital gösterge paneli tüm versiyonlarda standart. Bu panel alt paketlerde 8 inç, üst paketlerde ise 10.25 inç boyutunda olacak. Ayrıca dört farklı multimedya seçeneği söz konusu ve en büyük seçenek olan 9.2 inçlik versiyonda OTA güncelleme desteği de mevcut.

Güvenlik tarafına baktığımızda, makyajlı Karoq'un üst versiyonlarda dokuz hava yastığı, park asistanı, römork manevra asistanı, proaktif yolcu koruma sistemi, 360 derece kamera ve seviye 2 otonom sürüş imkanı sunan Travel Assist gibi özellikler görmekteyiz.

Makyajlı 2022 Skoda Karoq tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Motor seçenekleri

Makyajlanan Karoq'un kaputu altında EVO motorlar bulunuyor. Giriş seviyesinde 110 beygir güç ve 200 Nm tork üreten 1.0 TSI EVO üç silindirli motor 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş. 150 beygir güç ve 250 Nm tork üreten 1.5 TSI EVO ise 7 ileri DSG opsiyonuna da sahip. 190 beygir güç ve 320 Nm tork üreten 2.0 TSI EVO da 7 ileri DSG ve 4x4 kombinasyonuyla sunuluyor.

2022 Skoda Karoq'un dizel tarafında 2.0 TDI EVO dört silindirli motorun iki farklı versiyonunu görmekteyiz. 116 beygir veya 150 beygir güç üreten bu versiyonlarda 6 ileri manuel veya 7 ileri DSG kombinasyonu tercih edilebiliyor. Güçlü olan seçenekte DSG'nin yanında 4x4 opsiyonu da mevcut.

Makyajlı Skoda Karoq'un 2022'nin başlarında Avrupa'da satışa sunulması planlanıyor. Fiyatı henüz belli değil. Mevcut kasanın ülkemizdeki başlangıç fiyatı 643.900 TL. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18086 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, skoda ve
4 etiket daha karoq SUV crossover makyaj
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim