Anlık Bildirim

Marshall en küçük kablosuz hoparlörünü duyurdu

Marshall Willen firmanın en küçük kablosuz hoparlörü olarak piyasaya çıkarken ikonik ses kalitesi ve uzun kullanım süreleri ile büyük boyutlu rakiplerine kafa tutacak kapasitede.

Marshall Willen Tam Boyutta Gör

Ses çözümleri ile yakından tanıdığımız Marshall firması bugüne kadar geliştirdiği en küçük kablosuz hoparlörünü satışa sunuyor. Firmanın ikonik tasarımını temel alan hoparlör uzun kullanım sürelerine imza atıyor. 

Marshall Willen özellikleri ve fiyatı

Marshall Willen kablosuz hoparlör 2 inçlik tam mesafe ses sürücüleri ile geliyor. İki pasif radyatör ile birlikte üst seviye ses kalitesi elde ediliyor. Entegre mikrofon ise gelen çağrıları net bir şekilde karşılamanızı sağlıyor. Kontrol tuşu ise ses seviyenizi ayarlamanıza yardımcı oluyor. 

Tek şarj ile 15 saate kadar kullanılabilen hoparlör 20 dakikalık şarj ile de 3 saatlik süre kazanabiliyor. Tamamen şarj olması ise 3 saati buluyor. Bluetooth 5.1 ile bağlantı kuran üründe LED batarya bildirimi mevcut. IP67 sertifikası ise su dökülmelerine karşı dayanıklılık sunuyor. Marshall Willen kablosuz hoparlör 120$ fiyat etiketi ile satılacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim