Anlık Bildirim

Marvel, What If...? dışında daha birçok animasyon hazırlayacak

Marvel'ın yeni animasyon dizisi What If...?'in fragmanının yayınlanmasının ardından Marvel Studios'tan Dana Vasquez-Eberhardt, daha fazla animasyon geleceğini müjdesini verdi.

Marvel daha fazla animasyon hazırlayacak Tam Boyutta Gör

Marvel özellikle Disney+'ın hizmete açılmasından bu yana daha geniş bir evren haline geldi ve daha fazla Marvel yapımı gördük. Marvel'dan birçok live-action içerik gördük ancak şu ana kadar direkt olarak Marvel Sinematik Evreni'ne bağlı animasyon göremedik. Ancak bu durum değişecek gibi duruyor.

Daha Fazla Animasyon Yolda

Marvel'ın Disney+'ta yayınlanacak ilk animasyon dizisi What If...?'in yayın tarihi bir hayli yaklaştı. Geçtiğimiz günlerde de diziden yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanın ardından Marvel Studios'tan Dana Vasquez-Eberhardt, bir paylaşım yaptı. Paylaşımında What If...?'ten bahsederken "gelecek birçok animasyonun ilki" gibi bir ifade kullandı. Bu da demek oluyor ki gelecekte daha fazla animasyon göreceğiz.

Marvel'ın rakibi olan DC'nin özellikle animasyon konusunda çok daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Marvel, filmlerdeki başarısını animasyon tarafına da taşırsa gayet keyifli olur. What If...? animasyonu 11 Ağustos'ta Disney+ üzerinden haftalık olarak yayınlanacak. Her bölüm farklı bir alternatif evreni konu alacak. Dizinin son fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim