Anlık Bildirim

Mass Effect Legendary Edition; 120FPS'i Xbox Series X'te destekliyor, PS5'te desteklemiyor

Mass Effect Legendary Edition'ın çıkışına kısa bir süre kala oyunun konsollardaki FPS ve çözünürlük değerleri paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Mass Effect Legendary Edition; 120FPS'i Xbox Series X'te destekliyor, PS5'te desteklemiyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı aksiyon RPG türündeki Mass Effect serisinin ilk üç oyunu bildiğiniz gibi yenilenmiş bir versiyon ile yeniden karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz saatlerde de oyunun konsollardaki FPS ve çözünürlük değerleri paylaşıldı.

Electronic Arts tarafından yapılan paylaşıma göre oyunun çıkış yapacağı konsollardaki çözünürlük ve FPS değerleri belli oldu. Oyun konsollarda iki farklı moda sahiplik edecek. Bunlardan birincisi kalite modu ki bu modda çözünürlük ön planda olacak. Diğer mod ise performans modu. Performans modunda da yüksek FPS hedefleniyor.

Değerlerde en dikkat çeken durum ise performans modunda PlayStation 5'in ve Xbox One X'in aynı değerleri vermesi. Aynı moddayken Xbox Series X, 120 FPS verebiliyor. Ancak kalite moduna baktığımızda Xbox Series X'in ve PlayStation 5'in eşitlendiğini görebiliyoruz. Aşağıdaki tablodan kendiniz detaylı olarak inceleyebilirsiniz. 

Mass Effect Legendary Edition, 14 Mayıs'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Geriye uyumluluk ile yeni nesil konsollarda da oynanabilecek. 

Mass Effect Legendary Edition; 120FPS'i Xbox Series X'te destekliyor, PS5'te desteklemiyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8387 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mass Effect Legendary Edition, mass effect ve Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim