Anlık Bildirim

Mass Effect Legendary Edition'ın çıkış tarihi sızdırıldı

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Mass Effect Legendary Edition'ın çıkış tarihi iki farklı sitede listelendi. İki listede de oyunun çıkış tarihi 12 Mart 2021.

Mass Effect Legendary Edition'ın çıkış tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiricliğini ise BioWare'in yaptığı aksiyon RPG türünün en önemli oyun serilerinden biri olan Mass Effect üçlemesinin yenilenmiş hali olan Mass Effect Legendary Edition'ın çıkış tarihi büyük bir ihtimalle sızdırıldı.

Mass Effect Legendary Edition'ın bu yıl içerisinde yayınlanacağı, hatta ilkbahar aylarında yayınlanacağı biliniyordu. Ancak Shopitree ve GSShop siteleri, oyunun 12 Mart'ta yayınlanacağını yazdı. Henüz resmi bir onaylama duyuru yok ancak oyunun çok büyük bir ihtimalle 12 Mart 2021'de yayınlanacağını söyleyebiliriz.

Mass Effect Legendary Edition, Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3’ten tek oyunculu temel içerikleri ve DLC’leri; promosyon silahlarını, zırhlarını ve paketleri içerecek ve bunların hepsi yeniden düzenlenmiş ve 4K Ultra HD için optimize edilmiş olacak.

Mass Effect Legendary Edition; Xbox One, PlayStation 4 ve PC için, Xbox Series X ile PlayStation 5’e ileriye dönük uyumluluk ve hedeflenen iyileştirmelerle birlikte yayınlanacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim