Anlık Bildirim

Mass Effect Legendary Edition'ın yapımı tamamlandı, 14 Mayıs'ta geliyor

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Mass Effect Legendary Edition'ının yapımının tamamlandığı açıklandı. Oyun artık sadece çıkış tarihini bekleyecek.

Mass Effect Legendary Edition'ın yapımı tamamlandı, 14 Mayıs'ta geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı aksiyon RPG türündeki Mass Effect serisinin ilk üç oyunu bildiğiniz gibi yenilenmiş bir versiyon ile yeniden karşımıza çıakcak.

Mass Effect Legendary Edition ismi ile çıkacak olan oyunun proje direktörü Mac Walter, Twitter sayfası üzerinden oyunla ilgili eğlenceli bir paylaşım yaparak oyunun yapım sürecinin tamamlandığını aktardı. Artık bir Cyberpunk 2077 durumu daha yaşanmazsa oyun ertelenmeyecek. 

Mass Effect Legendary Edition; grafikler, oynanış ve daha birçok konuda geliştirmeler ve düzenlemeler içerecek. Pakette üç ana oyun ve DLC'leri bulunacak. Ayrıca oyun üçüncü oyunun sevilmeyen finali için de genişletilmiş bir son sunacak. Bu son daha önce bir DLC ile birlikte sunulmuştu. 

Mass Effect Legendary Edition, 14 Mayıs'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Geriye uyumluluk ile yeni nesil konsollarda da oynanabilecek. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim