Anlık Bildirim

Matematik denklemlerini çözen Math Solver hizmeti, Edge tarayıcısına ekleniyor

Yazılım devi Microsoft, matematik denklemlerini gerçek zamanlı olarak çözmek için, Edge internet tarayıcısına Math Solver hizmetini ekliyor.

Matematik denklemlerini çözen Math Solver hizmeti, Edge tarayıcısına ekleniyor Tam Boyutta Gör

Microsoft'un matematik hizmeti Math Solver'ı Edge tarayıcısına entegre ettiği biliniyordu. Bu değişiklik Edge 91'in beta sürümünde ortaya çıktı ve yakında şirketin tarayıcısının geniş bir kullanıcı yelpazesine sunulması muhtemel.

Matematik Solver hizmeti, kullanıcıların matematiksel denklemleri çözmelerine yardımcı oluyor. Geliştiricilerin planı, öğrencilerin tarayıcıya bir denklem görüntüsü yüklemelerine izin vermek, ardından Microsoft'un AI (yapay zeka) algoritması görüntüyü işleyecek ve denkleme çözümler önerecektir. Ek olarak, bu araç denklemleri manuel olarak girmenize izin verecek ve ayrıca derslere ve matematik sınavlarına erişim sağlayacak.

Öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak

Math Solver hizmetinin bir web uygulaması olarak var olduğunu ve ayrıca Android ve iOS'ta indirilebildiğini belirtmek gerekir. Wolfram Alpha kadar popüler olmayabilir, ancak denklemin çözümünü açıkça gösterdiği için Math Solver kullanıcılar için daha yararlı olabilir. Şu anda Math Solver'ın Edge'de nasıl görüneceği bilinmemekte, ancak web uygulaması arayüzü bu entegrasyondan ne bekleneceği konusunda bir fikir verebilir.

Matematik denklemlerini çözen Math Solver hizmeti, Edge tarayıcısına ekleniyor Tam Boyutta Gör

Microsoft blogu, Edge'deki Math Solver entegrasyonunun, koronavirüs salgını sırasında bilgi kaynaklarına sınırlı erişimi olan öğrencilere yardımcı olmak için gerçekleştirildiğini söylüyor. Aracın, Edge 91'in kararlı sürümünün piyasaya sürülmesiyle birlikte kullanıma sunulması bekleniyor.

Şu anda inovasyonun beta test aşamasında olduğunu belirtmekte fayda var, bu nedenle geliştiricilerin entegrasyonla ilgili herhangi bir zorluk olması durumunda lansmanını ertelemeleri mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim