Anlık Bildirim

Meizu 17'nin tasarımını ortaya koyan yeni bir görsel yayınlandı

Şık görünüme sahip akıllı telefonları ile büyük beğeni toplayan Meizu yakında yeni bir amiral gemisi telefon çıkaracak. Meizu 17'nin tasarımını gözler önüne seren yeni bir görsel sızdırıldı.

Meizu 17'nin tasarımını ortaya koyan yeni bir görsel yayınlandı Tam Boyutta Gör

Mobil sektörle ilgili istihbaratları ile öne çıkan @AndroidSaint adlı Twitter kullanıcısı Meizu 17'nin tasarımını açığa çıkaran yeni bir görsel yayınladı.

Çinli şirketin cihazlarında kullandığı tasarım tüketicilerin büyük bir kısmı tarafından beğeniliyor. Zira Meizu ekran çerçevelerini inceltse de telefonlarında hiç ekrana gömülü kamera veya açılır-kapanır kamera mekanizması kullanmamıştı.

Meizu 17'de ise üst çerçeve hayli fazla inceldiği için ön kamerayı yerleştirecek alan kalmamış gibi görünüyor. Peki şirket bu sorunu nasıl aştı?

Meizu 17'nin tasarımını ortaya koyan yeni bir görsel yayınlandı Tam Boyutta Gör

Ön kamera fark edilmiyor bile

Selfie kamerası hücresel şebeke ve batarya gücü simgeleriyle aynı hizaya yerleştirildi. Sensör o kadar küçük ki, ilk bakışta nerede olduğunu bile anlayamıyorsunuz.

Cihazın arka panelinde dörtlü kamera sistemi ve halka şeklinde LED flaş var. Meizu 17'nin yakın zamanda tanıtılması bekleniyor. Amiral gemisi telefon 5G bağlantısını da destekleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim