Anlık Bildirim

Mercedes-Benz'in sesli asistanı, Tesla hakkındaki soruya zekice bir cevap verdi

Bir Mercedes sürücüsü, otomobilin sesli asistanına Tesla ile ilgili ne düşündüğünü sordu ve aldığı cevap hem esprili hem de zekiceydi.

Mercedes-Benz'in sesli asistanı, Tesla hakkındaki soruya zekice bir cevap verdi Tam Boyutta Gör

TikTok'ta, Mercedes-Benz sesli asistanının Tesla markasıyla ilgili bir soruyu yanıtladığı bir video popülerlik kazandı. Sistem, basit bir cevap vermekten kaçındı, ancak cevabın bir elektronik sistemden beklenmeyecek kadar özgüvenli olacağını söylemek mümkün.

TikTok kullanıcısı @kevinpr_03, akıllı ses asistanı Linguatronic'e Tesla hakkında ne düşündüğünü sorduğunda cevabı o kadar ilgi çekici buldu ki kaydetmekten geri kalmadı. Linguatronic'in bu soruya yanıtı şu şekilde oldu: "Seninle aynı, aksi halde burada oturmazdın."

Mercedes müşterileri araçlarına sadık

Çok kararlı ve özgüvenli bir cevap olduğu su götürmez bir gerçek, ancak rakip markayı küçük düşürmeyecek kadar zarif olduğunu da söylemek mümkün. Bu cevapların nasıl hazırlandığı ve sisteme nasıl eklendiği hakkında hiçbir fikrimiz yok. Buna rağmen, Mercedes-Benz neden bahsettiğini son derece iyi biliyor gibi görünüyor.

Tesla ile takas edilen araçlar arasında Alman menşeli iki model önde geliyor:  Audi ve BMW. Bu da Mercedes-Benz kullanıcılarının markaya daha sadık olduklarının bir göstergesi diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
84298 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim