Anlık Bildirim

Huawei'nin Mayıs ve Haziran ayında tanıtacağı en yeni ürünleri belli oldu

Huawei için önümüzdeki iki ay hareketli geçeceğe benziyor. Gelen bilgilere göre şirket yeni dizüstü bilgisayar, tablet, akıllı saat ve akıllı telefon modellerini görücüye çıkaracak.

Huawei'nin Mayıs ve Haziran ayında tanıtacağı en yeni ürünleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Sektöre yakı kaynaklardan sızan bilgilere göre, Çinli telekomünikasyon devi Huawei, tüketici pazarı için en son ürünlerini sergilemek üzere yılın bu çeyreğinde iki sunum yapmayı planlıyor.

İlk etkinlik 19 Mayıs'ta gerçekleşecek. Bu sunumda, yeni MateBook dizüstü bilgisayarların, çocuklar için Watch 4X akıllı saatin ve muhtemelen yeni tamamen kablosuz FreeBuds kulaklıkların duyurulması bekleniyor.

Kamuoyuna açıklanan bilgilere göre bir başka lansman ise 2 Haziran'da yapılacak. Bu etkinlikte ise diğer ürünlerin yanı sıra, 120 Hz yenileme hızına sahip 12 inçlik ekran, Kirin 9000 işlemci ve hızlı 40 watt şarjı destekleyen bir pil ile donatılmış MatePad Pro 2 tablet bilgisayarın piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu cihaz, şirketin geliştirdiği Harmony OS'yi çalıştıracak.

Huawei'nin Mayıs ve Haziran ayında tanıtacağı en yeni ürünleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Huawei P50 de tanıtılacak

Ayrıca 2 Haziran'da da Watch 3 akıllı saat duyurulabilir. Cihaz yuvarlak bir ekran ve Harmony OS yazılım platformuna sahip olacak. Seri muhtemelen temel Watch 3 modelini ve gelişmiş Watch 3 Pro modifikasyonunu içerecek.

Muhtemelen sunumlardan biri de sıra dışı bir kamera sistemine sahip amiral gemisi Huawei P50 akıllı telefonların tanıtımını içerecek. Bu cihazların prototipleriyle ilgili görseller de dün ortaya çıkmış ve sitemizden sizlere duyurmuştuk.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim