Anlık Bildirim

Micron Crucial X6 taşınabilir SSD satışa çıkıyor

Crucial X6 taşınabilir SSD sürücüsü 540MB/s veri aktarım hızlarına çıkabilirken düşmelere ve şoklara karşı da dayanıklı bir gövde ile geliyor. Micron Crucial X6 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Micron Crucial X6 taşınabilir SSD satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Depolama ve bellek çözümleri konusunda lider firmalardan olan Micron; Crucial bellek serisine yeni bir üye daha ekliyor. Micron Crucial X6 taşınabilir SSD biraz daha dayanıklılık odaklı hazırlanmış.

Micron Crucial X6 özellikleri ve fiyatı

Micron Crucial X6 zorlu dış ortam koşullarında kullanmak için taşınabilir SSD sürücüsü arayanları hedefliyor. Sürücüyü muhafaza eden kutu 1 metreden düşüşlere, şoklara, darbelere ve aşırı sıcaklıklara karşı dayanıklı. Ayrıca avuç içine sığacak kadar da küçük.

3D TLC NAND bellek modülleri taşıdığı tahmin edilen sürücü 540MB/s veri aktarım hızlarına kadar çıkabiliyor. Rekabet açısından Samsung Portable T gibi oyuncuların gerisinde kaldığı söylenebilir.

USB Tip-C üzerinden masa üstü, iPad Pro, Android cihazlara bağlanabilirken USB Tip-A adaptörü ile de konsollara uyum sağlayabiliyor. Micron Crucial X6 taşınabilir sürücünün 1TB kapasitesi 155$, 2TB kapasitesi ise 285$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim